Home > Diensten > Werkwijze
NL

Werkwijze

Relatie

We maken kennis, bouwen een relatie op met u als klant. Dit helpt ons om wanneer er een vacature is de juiste kandidaat te vinden.

Vacature

Wanneer er binnen uw organisatie een vacature is kunt u ons daarbij inschakelen. We gaan in gesprek en zorgen dat er een vacaturetekst opgesteld wordt die helder, realistisch en haalbaar is. Wij gaan vervolgens aan de slag, stellen een profiel op en starten met het zoeken naar kandidaten. Soms kennen we kandidaten in ons bestaande netwerk, anders benaderen we nieuwe kandidaten.

Interview en testen

We spreken mogelijke kandidaten en nemen bij elke gechikte kandidaat vooraf een Persoonlijke Profiel Analyse af. Naar aanleiding van het gesprek beslissen we of deze kandidaat geschikt is om aan u voor te stellen. Bij internationale procedures voeren we onze kennismakingsgesprekken vaak via Skype en Facetime. De kandidaten die we voorstellen worden over het algemeen door u uitgenodigd op gesprek.

Gespreksrondes

De volgende stap in het proces zijn gespreksrondes bij u als klant. U maakt kennis met een of meerdere kandidaten. Soms volgt een tweede gesprek. Uiteindelijk kiest u voor de meest geschikte kandidaat. 

Tarieven en contracten

-U kunt kiezen voor een werving en selectie fee zodat u de kandidaat gelijk zelf in dienst kan nemen. Deze fee is een percentage van het bruto jaarsalaris.
-Ook een detacheringscontract is mogelijk. Onze bemiddeling is erop gericht dat de kandidaat na 1740 uren kosteloos door u in dienst wordt genomen (deta-vast constructie)
-Daarnaast bemiddelen we in interim functies. In specialistische functies is het vaak lastig de juiste persoon te vinden. Door ons uitgebreide netwerk vinden wij deze persoon voor u!

Ook mogelijk: Teamanalyse

Waarom is de ene medewerker binnen het team succesvoller dan de ander? Welke mensen willen we na de reorganisatie en veranderde organisatie behouden? Hoe komt het dat ik als leidinggevende altijd met dezelfde persoon bots?
DIt zijn een aantal vragen die we veel horen bij onze klanten. Wij kunnen u hierin ondersteunen! Wij kunnen door het uitvoeren van persoonlijkheidstesten in combinatie met gesprekken met betrokken medewerkers een goed advies geven.


ASML Cofely T-Mobile Netherlands Heptagon BAM Philips Consumer Lifestyle DHV