Home > Klanten netwerk
NLENFR

BAM

BAM

Koninklijke BAM Groep is een Europese bouwgroep. Bam verenigt werkmaatschappijen in de twee business lines Bouw en vastgoed en Infra. BAM onderhoudt en beheert technische installaties voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten in utiliteit, industrie, infra en woningbouw. BAM neemt in haar thuismarkten Nederland, België, het Verenigd Koninkrijk, Ierland en Duitsland leidende posities in. Ook realiseert BAM bouwprojecten in Zwitserland, Luxemburg en Denemarken. Kenmerkend voor BAM is het wijdvertakte regionale netwerk van vestigingen, waardoor de onderneming altijd dicht bij de opdrachtgever staat.

Met een integrale projectaanpak en een decentrale organisatiestructuur bedient BAM Techniek vanuit zeven regio's opdrachtgevers in heel Nederland. Daarnaast coördineert BAM Techniek - Industrie de activiteiten voor het industriële segment en realiseert BAM Techniek, als specialist in het beheersen van luchtkwaliteit, onder de naam Interflow integrale cleanroomconcepten. Verder zijn er werkplaatsen voor het prefabriceren van onder meer leidingwerk, verdelers en speciale constructies.

BAM en Sector Recruitment
BAM staat bekend om de kwaliteit en de betrouwbaarheid van zijn producten en diensten en tevens om de inzet, kennis en ervaring van de medewerkers. Sector Recruitment doet al sinds 2011 zaken op verschillende niveaus

Deel dit bedrijf
ASML BAM DHV Heptagon Philips Consumer Lifestyle T-Mobile Netherlands Cofely