Home > Over Sector Recruitment > Zelf Ondernemen
NLEN

Zelf Ondernemen

Sector Recruitment is onderdeel van de X-Group, de holding waarbinnen onder andere technisch detacheerder Xelvin opereert. De X-Group gelooft in ondernemen en in vrijheid geven aan medewerkers. Een van de unieke elementen aan Sector Recruitment is dan ook dat onze recruitment bureaus allemaal gerund worden door ondernemers. Zo is bijvoorbeeld Telecom Recruitment in 2013 opgestart door Alrik Lamberink. Hij had ervaring in deze branche en veel zin om een nieuw en eigen bureau op te gaan zetten. Het ondernemerschap van onze Sector Managers zorgt voor maximaal commitment. Daar profiteren onze klanten en kandidaten van!  

Loondienst of eigen BV

Het opstarten van een eigen Sector Recruitment bureau kan op verschillende manieren, wij noemen het ‘luxe ondernemen’. Je kan namelijk kiezen in loondienst te gaan of een eigen BV te starten binnen de Sector Recruitment Groep. De eerste variant maakt het mogelijk om te ondernemen met behoud van arbeidsvoorwaarden en zekerheid, maar met de vrijheid van ondernemerschap.

Meer tijd voor hoofdzaken

Daarnaast hoef je je niet druk te maken over financiering, boekhouding of andere bijzaken. En, belangrijker nog, door meer te investeren en bijvoorbeeld sneller mensen aan te nemen kun je ook sneller groeien.

Je eigen specialistische recruitmentbureau?

Lijkt het je wat om een eigen recruitmentbureau op te zetten? Ben jij een ondernemer, een manager met een achtergrond in de arbeidsbemiddeling, met daarin je eigen specialisme? Wil je graag in een team van ondernemers werken? Dan zijn we op zoek naar jou! Neem contact met ons op, dan gaan we in gesprek.

T-Mobile Netherlands Cofely Heptagon BAM DHV Philips Consumer Lifestyle ASML