Home > Over Sector Recruitment
NLEN

Over Sector Recruitment

In 2011 is Sector Recruitment opgericht door Joost Assink. Onder de vlag van de X-Group is gestart met het opzetten van specialistische werving- & selectiebureaus. Inmiddels zijn Semicon Recruitment en Telecom Recruitment volop actief. We hebben een duidelijke visie en werkwijze op het gebied van werving en selectie: kwaliteit en zekerheid voor zowel klant als kandidaat. En onze werkwijze blijkt succesvol!

Joost Assink, oprichter en directeur Sector Recruitment:
“Onze droom was het werving en selectiebureau van de toekomst', en dat is in 2011 toegevoegd aan de X-Group formule met Sector Recruitment. Wat ons opviel is dat er veel is verandert in de markt, maar dat de werkwijze van alle bureaus in arbeidsbemiddeling in de essentie hetzelfde is gebleven.

Wij begonnen met ons speerpunt niche recruitment en dat is een gedurfde specialisatie. Elke startende ondernemer richt zich graag op een zo groot mogelijke markt. Zeggen wat je allemaal NIET wilt doen is eng, want je ontneemt jezelf een enorme potentiële markt en oude netwerk contacten buiten je niche.

Echter, door te kiezen voor niches zoals Semicon en Telecom laten we inderdaad andere industrieën liggen en dat is de beste keuze die we kunnen maken! Je op een brede markt als 'techniek' richten maakt het onmogelijk alle ontwikkelingen in de markt bij te houden; om alle ins en outs te kennen. Door onze duidelijke keuze wordt ons netwerk sterk, spreken we de taal en kennen we de markt beter dan elke concurrent. Onze specialisatie maakt dat we de spil kunnen zijn, de intermediair.

Daarnaast willen we onze toegevoegde waarde voor klant en kandidaat vergroten door ons werkproces. We gebruiken gecertificeerde testen om kandidaten en functies van persoonlijkheidsprofielen te voorzien. We verscherpen het zoekprofiel van de klant en weten zeker dat onze kandidaten niet alleen matchen op kennis en ervaring, maar ook op de belangrijkste factor: persoonlijkheid. Door onze regievoering nemen we veel werk uit handen van onze klant en is onze succesfactor ongekend hoog".

Semicon Recruitment

Telecom Recruitment

 

 

T-Mobile Netherlands BAM Cofely Heptagon DHV ASML Philips Consumer Lifestyle