Home > Diensten
NLEN

Diensten

Wij bieden u waardevol advies en wij vinden voor u de juiste medewerker! Hoe...? En waarom…?

Niche en Netwerk

Onze consultants focussen zich op een hele specifieke sector en kennen die markt als geen ander. We kennend de ontwikkelingen en context, we spreken de taal. We investeren in relaties en hebben een groot netwerk binnen de branche. Dit netwerk omvat een groot aantal organisaties in de markt en een uitgebreide kring van kandidaten. Dit netwerk en onze kennis als technisch specialist maken dat we écht begrijpen wat er speelt in uw sector. We begrijpen uw bedrijfsprocessen en de essentie van een bepaalde functie.

Het vinden van de juiste medewerker: zekerheid en objectiviteit

Succesvol zijn in een baan is niet alleen een kwestie van de juiste kennis en ervaring hebben. Die geeft namelijk geen garantie over hoe iemand in een baan, team en organisatie gaat functioneren. Wij willen u zoveel mogelijk zekerheid en objectiviteit leveren bij het selecteren van de juiste kandidaat. Onze consultants zijn ervaren in het interviewen van kandidaten en hebben de beschikking over assessment tools. De persoonsevaluatie geeft ons een objectief beeld van de kandidaat. Daarnaast is het belangrijk te weten op welk niveau iemand in staat is om problemen op te lossen. Intelligentie-, capaciteiten- en cognitieve vaardigheidstesten helpen ons hierop het antwoord te vinden. We kunnen een teamanalyse doen en uw bedrijfscultuur in kaart brengen. Zo willen we, naast inhoudelijke toetsing, objectief kijken en antwoord geven op vragen als: Past de kandidaat in het team? Past de kandidaat bij de manager? Hoe groot is de kans op succes?

Relatie

We investeren in relaties met onze klanten en spreken u graag regelmatig. Zo weten we wat er speelt en kunnen we u zo goed mogelijk ondersteunen. Oprechte en directe communicatie en afspraak = afspraak. Recruitment is bij uitstek ‘mensenwerk’ en daarin voelen we ons thuis. We merken dat hoe beter we uw organisatie kennen, hoe beter we de juiste kandidaat voor u vinden. We gaan voor de lange termijn!

Kennismaken

Wilt u meer weten over onze wervings- en selectiemethodiek of een vacature door ons laten invullen? Wij maken graag kennis met u. Neemt u vrijblijvend contact met ons op voor een afspraak.
Heptagon Philips Consumer Lifestyle Cofely ASML DHV BAM T-Mobile Netherlands