Home > Kandidaten
NLEN
Sector Recruitment - vacatures in uw sector

Kandidaten

U zoekt een nieuwe uitdaging? Een volgende stap in uw loopbaan? Welkom bij Sector Recruitment! Wij zijn gespecialiseerd in de werving en selectie van kernfuncties in hele specifieke sectoren, waaronder de Telecom en Semicon branche. 

Weten wat een vacature inhoudt

Onze consultants kiezen bewust voor een specifieke markt die ze kennen als geen ander. Daardoor begrijpen we onze klanten en weten we wat een functie inhoudt. Voor u als kandidaat is dat prettig. We gaan alleen met u kennismaken bij een klant als we zeker weten dat u geschikt bent voor de functie. We bouwen aan relaties met onze klanten en spreken ze regelmatig. Zo komen er steeds nieuwe vacatures binnen en bemiddelen wij voor posities die niet bij andere bureaus of de bekende vacaturedatabanken bekend zijn.

Werkwijze

We hebben een duidelijke visie en werkwijze op het gebied van werving en selectie: kwaliteit en zekerheid voor zowel klant als kandidaat. We willen een zo goed mogelijke match maken! Wanneer een vacature binnenkomt starten we met het interviewen van kandidaten. We toetsen of iemand inhoudelijk geschikt is en proberen antwoord te geven op de vragen: Past de kandidaat in het team? Past de kandidaat bij de manager? Is de kans op succes groot? We maken daarbij gebruik van een Persoonlijke Profiel Analyse en eventueel een intelligentie assesment.

Daarna volgt met een of meerdere kandidaten een gespreksronde bij de klant. Over het algemeen is onze consultant daarbij aanwezig. Soms volgt een tweede geprek. Als zowel onze klant en u als kandidaat het zien zitten, kunt u aan de slag! De klant neemt u na deze werving en selectie procedure in dienst, of kiest (eerst) voor een periode van detachering.

De juiste persoon voor de functie. Daar draait het om!

Neem contact met ons op voor meer informatie of bekijk onze vacatures en solliciteer direct.
T-Mobile Netherlands BAM Heptagon ASML Philips Consumer Lifestyle Cofely DHV